IQOS 3 Multi

IQOS 3 Multi
IQOS 3 Multi
Lako možete provjeriti nivo napunjenosti praćenjem ovih jednostavnih koraka: 1. Pritisnite dugme IQOS 3 MULTI u trajanju od 1 sekunde (kratko pritisnite) 2. Svjetla za status baterije će se upaliti i označiti nivo napunjenosti: 4 LED = više od 75% napunjena 1 LED = nizak nivo punjenja. Potrebno je punjenje
Potrebno je oko 75 minuta da se potpuno napuni IQOS 3 Multi džepni punjač iz električne utičnice. Punite IQOS 3 Multi uređaj isključivo korištenjem IQOS AC adaptera i USB kabela.
IQOS 3 MULTI uređaj ne zahtjeva punjenje u potpunosti da bi radio, međutim, mi preporučujemo da se uređaj u potpunosti napuni prije prve upotrebe. Ukoliko se uređaj u potpunosti napuni, možete ga koristiti do 10 puta bez potrebe da ga ponovno punite između duvanskih patrona.
Možete lako resetovati svoj IQOS 3 Multi uređaj pritiskom i držanjem dugmeta u trajanju od 10 sekundi i onda puštanjem. Svjetla će blijedeti i vraćati se da bi se potvrdilo resetovanje.
Vibracije IQOS 3 Multi držača se aktiviraju u sljedećim situacijama: - Na početku zagrijavanja (kada pritisnete dugme za start) - jedna vibracija - Kada je uređaj spreman za korištenje – dvije vibracije - Kada je iskustvo skoro gotovo (30 sekundi prije kraja sesije duvana) - dvije vibracije
Bilo koje bijelo svjetlo znači da uređaj vrši različite operacije, kao što su punjenje, reinicijalizacija, spremnost za korištenje, potpunu napunjenost, itd. Bilo koje crveno svjetlo pokazuje da postoji greška uređaja ili da uređaj radi izvan svoje radne temperature (0 - 50°C). Izvršite resetiranje svog uređaja i pokušajte ponovo. Još uvijek ništa? Kontaktirajte IQOS korisničku podršku putem telefona: 080 800 005 ili e-pošte contact.me@iqos.com Radno vreme korisničke podrške: Ponedjeljak - Petak: 10:00h – 18:00h. Ili tražite pomoć u najbližoj IQOS prodavnici [Sve IQOS prodavnice daju pomoć u vidu garancije. Preusmjerite se na pretraživač prodavnica IQOS na ovom veb sajtu].
IQOS 3 MULTI je dizajniran da radi u širokom temperaturnom opsegu, ali duvanska patrona ima najbolji ukus kada se uređaj koristi između 0℃ i 50℃.
Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.