IQOS Uređaji

IQOS Uređaji
IQOS Uređaji
IQOS i čitav portfolio proizvoda možete pronaći u IQOS prodavnicama. Da pronađete Vama najbližu IQOS prodavnicu posetite stranicu PRODAJNA MJESTA.
Držite IQOS podalje od vode, direktne sunčeve svjetlosti i/ili toplote. Ne ostavljajte IQOS uređaj tokom dužeg perioda na toplim mjestima, kao na primer unutar automobila, jer se baterija ili delovi elektronskog uređaja mogu oštetiti ili znatno pogoršati.
IQOS sistem osmišljen je da garantuje bezbjednost kada se koristi u skladu sa instrukcijama u uputstvu za upotrebu. Držač i punjač IQOS ispunjavaju zahtjeve u pogledu bezbjednosti potrošača električnih uređaja u Evropskoj Uniji i u Crnoj Gori, i oba nose oznaku „CE“ odnosno znak usaglašenosti.
Ako Vaš IQOS uređaj prestane sa radom, jednostavno pritisnite dugme za reset. I dalje ne radi? Kontaktirajte korisničku podršku: Na telefon 080 800 005 Ili pošaljite email na contact.me@iqos.com ili nas potražite u najbližoj IQOS prodavnici.
Možete lako očistiti svoj IQOS™ držač i poklopac u nekoliko koraka: IQOS držač: • Priprema 1. isključite svoj IQOS držač 2. sačekajte najmanje 30 sekundi da se grijač ohladi 3. uklonite poklopac 4. klizanjem otvorite svoj IQOS alat za čišćenje i provjerite da li je deformisan i bez čestica • Ubacite čistač 1. pravim i nježnim pokretom ubacite IQOS alat za čišćenje dok ne dodirne dno komoru za zagrijavanje 2. nemojte još uvrtati • Očistite 1. bez daljeg pritiska pri guranju, nježno uvrnite IQOS™ alat za čišćenje 2-3 puta 2. prestanite da uvrćete, i izvucite alat pravo iz držača 3. nježno tapnite držač i alat za čišćenje da biste uklonili ostatke duvana • Završite – koristite IQOS™ štapiće za čišćenje za završni dodir. 1. umetnite IQOS™ štapić za čišćenje pravo duž komore 2. nemojte gurati ili udarati o grijač 3. ne pokušavajte da čistite grijač 4. u slučaju da se IQOS™ štapić za čišćenje, nemojte forsirati. Jednostavno koristite ponovno IQOS alat za čišćenje i ponovite gornje korake. IQOS poklopac: 1. Očistite unutrašnjost IQOS™ poklopca sa vrha korištenjem IQOS™ štapića za čišćenje 2. Očistite dno poklopca korištenjem IQOS™ alata za čišćenje: a. Ubacite IQOS™ alat za čišćenje dok ne dodirne dno poklopca b. Bez dodatnog guranja, nježno uvrnite IQOS™ alat za čišćenje 2 - 3 puta c. Prestanite da uvrćete i nježno tapnite i poklopac i IQOS™ alat za čišćenje da biste uklonili ostatke duvana.
Nježno tapnite IQOS™ alat za čišćenje na površini i koristite krpu da biste se otarasili ostataka. Ne čistite ga vodom da biste izbjegli kontakt elektronike IQOS™ držača sa vlagom.
Da biste osigurali optimalan ukus, preporučujemo da čistite svoj IQOS™ jednom dnevno. Možete čistiti i češće ako želite. Redovno čišćenje Vašeg IQOS™ učinit će proces čišćenja brzim i glatkim. Koristite samo originalne IQOS™ alate za čišćenje da očistite svoj IQOS™.
Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.