Otkrij sve prednosti IQOS-a i zagrijavanja duvana.​

Zašto punoljetni pušači prelaze sa pušenja na IQOS. ​
iqos

Cigarete stvaraju katran. IQOS ne stvara.

Katran je proizvod sagorijevanja cigarete. IQOS ne stvara katran jer zagrijava duvan umjesto da ga sagorijeva. On stvara aerosolni ostatak koji se suštinski razlikuje od katrana i sadrži znatno niže nivoe štetnih sastojaka**. ​

Potpuni prelazak na IQOS je manje štetan od nastavka pušenja cigareta. ​

*Prosječno smanjenje nivoa čitavog niza štetnih sastojaka (isključujući nikotin) u poređenju sa dimom cigarete.
Važna informacija: Iako IQOS ne porizvodi katran, IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost.
Izvor: Na osnovu ukupnih dokaza dostupnih za IQOS u poređenju sa nastavkom pušenja.​
Šta kažu korisnici?​
Korisnik sam od kada se pojavio i prezadovoljan sam, na mjestima gde je zabranjeno korišćenje cigareta on je vjeran pratilac.
Dragan
Punoljetni IQOS korisnik
iqos benefiti

​Neke stvari su bolje ako ne sagore. ​Isto važi i za duvan.

IQOS ne sagorijeva duvan.​ IQOS zagrijava duvan umjesto da ga sagorijeva što znači da nema vatre, pepela ili dima. Zbog toga je IQOS bolji izbor u poređenju sa nastavkom pušenja cigareta.
Važna informacija: IQOS nije proizvod bez rizika. On oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost.
Šta kažu korisnici?​
Kada sam počela da koristim IQOS, isprobali smo eksperiment sa maramicom. Dim izduvaš kroz maramicu, kod obične cigarete ostaje tamno žuti trag. Kod IQOS-a ništa.
Punoletna ženska osoba, korisnica IQOS-a
iqos

Cigarete stvaraju visoke količine ugljen-monoksida. IQOS ne stvara.

IQOS oslobađa manje štetnih sastojaka od cigareta.​

Cigarete stvaraju visoke količine ugljen-monoksida. Cigarete sagorijevaju duvan, što stvara visoke količine ugljen-monoksida. IQOS ne sagorijeva duvan, tako da stvara u prosjeku 98% manje ugljen-monoksida (CO) i znatno niže nivoe drugih štetnih sastojaka u poređenju sa cigaretama*.​ Cigarete stvaraju visoke količine ugljen-monoksida. Cigarete sagorijevaju duvan, što stvara visoke količine ugljen-monoksida.
IQOS ne sagorijeva duvan, tako da stvara u prosjeku 98% manje ugljen-monoksida (CO) i znatno niže nivoe drugih štetnih sastojaka u poređenju sa cigaretama.*
Važna informacija: To ne znači i smanjenje rizika od 98%. IQOS nije proizvod bez rizika i on oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost.
*Izvor: Izmerili smo nivoe određenih štetnih sastojaka koje ugledne organizacije za javno zdravlje smatraju prioritetnim prilikom izvještavanja. Tih sastojaka u prosjeku ima manje za 95% u poređenju sa dimom cigareta (isključujući nikotin).
iqos iluma

Inovacija sledećeg nivoa.

Naši najnoviji uređaji za zagrijavanje duvana opremljeni su revolucionarnom tehnologijom indukcije za senzorno zadovoljstvo sledećeg nivoa.
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom
Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.