Duvanske Patrone

Duvanske Patrone
Duvanske Patrone
Duvanske patrone su dizajnirane za isto trajanje i broj udisaja kao pri pušenju cigarete.
Duvanske patrone su dizajnirane isključivo za IQOS uređaje. One imaju optimalnu dužinu, prečnik i dizajn za IQOS držač.
Ukus duvanskih patrona je različit od ukusa cigareta zbog toga što se duvan grije a ne sagorijeva. Zagrijavanjem duvana oslobađa se pravi ukus duvana. Duvanske patrone se prave od naročito odabrane mješavine duvana da bi se osigurao ukus duvana i zadovoljstvo koje donosi što je moguće više onoga što odrasli pušači očekuju.
Da, duvanske patrone sadrže nikotin, koji izaziva zavisnost. Nikotin je prirodno prisutan u duvanu koji se koristi u duvanskim patronama. On se ispušta u pari koja se generiše tokom korištenja IQOS uređaja.
Ultra-kompaktna i precizno dizajnirane. Duvanske patrone konzistentno donose ukus duvana, zadovoljstvo i uživanje kada se zagrije IQOS uređajem. Dio duvana sastoji se od pažljivo izabranog, fino mlevenog i naročito pripremljenog duvana koji daje najbolji ukus dok se zagrijava. Neduvanski dio sastoji se od: Čep za hlađenje - napravljen od materijala zasnovanog na kukuruzu koji se takođe koristi u medicinskoj, prehrambenom i djelatnosti napitaka Komora za protok vazduha - dizajnirana da drži čep za duvan na mjestu i prenosi aerosol do čepa za hlađenje Zaštitna folija – zaštitna aluminijumska folija koja pomaže donošenju konzistentnog iskustva ukusa Filter - slično filteru kod cigarete. Proizveden od celuloznog acetata.
Ako imate poteškoća pri umetanju duvanskih patrona u IQOS držač, savjetujemo da prvo provjerite da li: - ima ostataka duvana u držaču - se grijač čisti redovno - poklopac držača potpuno zatvoren Ako je gore navedeno sve u redu, možete pokušati da prethodno zagrijete IQOS držač prije umetanja duhanske patrone: Za IQOS 2.4P / IQOS 3/IQOS 3 DUO: - Pritisnite dugme držača da započnete grijanje - Sačekajte 2-3 sekunde za prethodno zagrijavanje - Nježno ubacite duvansku patronu Za IQOS 3 MULTI: - Otvorite poklopac - Pritisnite dugme da počnete zagrijavanje uređaja - Sačekajte 2-3 sekunde za prethodno zagrijavanje - Nježno ubacite duvansku patronu Ako ništa od gore navedenih rešenja ne pomogne, razmotrite sljedeće opcije: Kontaktirajte Korisničku podršku za pomoć ili posjetite najbližu IQOS prodavnicu
Ako je čep za duvan zalijepljen u Vašem poklopcu, uklonite ga tako što ćete nježno tapnuti poklopac o tvrdu površinu da biste izvukli čep za duvan, ili koristite iglu za čišćenje. Ako koristite iglu, jednostavno gurnite šipku ka spolja sa donjeg dijela poklopca. Da biste spriječili ovaj problem, vodite računa da uvijek podignete poklopac prije izvlačenja iskorištene duvanske patrone.
Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.