IQOS 3 DUO

IQOS 3 DUO
IQOS 3 DUO
IQOS ProtectPlus™ donosi mnoge unapređene karakteristike vezane za dizajn i tehnologiju koje redefinišu koncept zaštite i pouzdanosti IQOS 3 i IQOS 3 DUO™ uređaja: • snažni spoljašni omotač pruža jak otpor uređaja • nova vrata sa strane testirana su i garantuju pouzdane performanse uređaja • nova tehnologija omogućuje duži životni vek baterije • elektronska komora* Vašeg IQOS 3 i IQOS 3 DUO™ držača redizajnirana je da poboljša pouzdanost uređaja * Elektronska komora se odnosi na deo IQOS™ držača gde su elektronski elementi smješteni.
Novi IQOS 3 DUO ima najbrži i najjači držač u IQOS porodici. Inspirisan našim kupcima, dizajniran je u skladu s Vašim potrebama da uživate u IQOS trenutku na svoj način: - On omogućava da uživate u dvije uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača - Brže punjenje držača omogućava Vam da se fokusirate na svoje uživanje i da ne brinete o ponovnom punjenju: • Najmanje 2min 20sec brže od punjenja držača IQOS 2.4 Plus* • Najmanje 1min 40sec brže od punjenja držača IQOS 3* - On je domaćin našem IQOS ProtectPlus™ sustavu za bolju zaštitu i pouzdanost i NFC čipu za laku registraciju i pristup IQOS veb sajtu *pod uvjetom da je IQOS 3 DUO držač u potpunosti napunjen prvi put ili kada je u potpunosti istrošen; i primjenljivo za punjenje IQOS 3 DUO držača od 0 do 1. To može zavisiti od uslova korištenja, životnog ciklusa baterije, vremenskih uslova i korištenja uređaja.
Da biste provjerili razinu punjenja IQOS 3 Duo džepnog punjača, pritisnite i otpustite dugme džepnog punjača. Svjetlo za status džepnog punjača će se uključiti na 3 sekunde da označi status baterije: 4 LED = više od 75% napunjena 1 LED = niska razina punjenja. Potrebno je punjenje
Potrebno je oko 120 minuta da se potpuno napuni IQOS 3 DUO džepni punjač iz električne utičnice. Punite IQOS 3 DUO uređaj isključivo korištenjem IQOS AC adaptera i USB kabela.
IQOS 3 DUO uređaj ne zahtjeva punjenje u potpunosti da bi radio, međutim, mi preporučujemo da se uređaj u potpunosti napuni prije prve upotrebe. Ako se IQOS 3 DUO džepni punjač u potpunosti napuni, možete koristiti držač do 20 puta. Vrijeme punjenja punjača je važeće samo ako je IQOS 3 DUO držač u potpunosti napunjen prvi put ili nakon što je bio u potpunosti istrošen.
Ne, novi IQOS 3 DUO džepni punjač je kompatibilan samo sa IQOS 3 i IQOS 3 DUO modelima. Ako umetnete IQOS™ 2.4+ držač u IQOS 3 DUO džepni punjač, držač neće moći da stane zbog različite veličine. Ako slučajno umetnete IQOS 3 DUO držač u IQOS™ 2.4+ džepni punjač, svjetla džepnog punjača će početi da trepere, međutim, držač se neće puniti.
Možete koristiti IQOS AC adapter iz prethodnih verzija uređaja. Međutim, IQOS 3 DUO USB kabel ima USB-C port, koji je različit od porta IQOS™ 2.4+.
Možete jednostavno resetovati svoj IQOS 3 DUO uređaj pritiskom na i držanjem dugmeta džepnog punjača u trajanju od 10 sekundi (dok svjetla ne izblijede), a onda puštanja. Sva statusna svjetla će se isključiti, zatreptati tri puta i onda progresivno blijedeti, potvrđujući resetovanje.
Možete provjeriti status držača (koliko korištenja je dostupno bez ponovnog punjenja) na dva dana – ili na samom držaču ili na džepnom punjaču: Da provjerite status držača: - Pritisnite i otpustite dugme na držaču 2 svjetla – spremno za dva korištenja 1 svjetlo – spremno za jedno korištenje Bez svjetla – Držač nije napunjen Da provjerite status držača na džepnom punjaču: - Pritisnite i pustite dugme džepnog punjača - 2 svjetla – spremno za dva korištenja - 1 svjetlo – spremno za jedno korištenje Na IQOS 3 DUO dž. punjaču Na IQOS 3 dž. punjaču* * Za one kupce koji koriste mješovitu verziju IQOS 3 DUO držača na IQOS 3 džepnom punjaču. U nekim slučajevima može biti potrebno da nadogradite firmver IQOS 3 džepnog punjača da biste znali kada je držač spreman za 1 korištenje.
IQOS 3 DUO Vam omogućava da imate dvije uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. One će biti prikazane sa dva bijela LED svjetla na Vašem držaču i džepnom punjaču. Kada završite prvu upotrebu, ostat će još jedna, odnosno, 2 LED upaljena – spremno za 2 upotrebe, 1 LED – 1 upotreba. Ako Vam je druga upotreba potrebna odmah, Vaš držač je bez odlaganja spreman za nju. Ako Vam druga upotreba nije odmah potrebna, jednostavno stavite držač ponovno u džepni punjač za brzu dopunu da biste ponovno imali 2 upotrebe. U većini slučajeva, možete ponovno napuniti držač na bar jedno iskustvo brže od držača.
Vibracije IQOS 3 DUO držača se aktiviraju u sljedećim situacijama: - Na početku zagrijavanja (kada pritisnete dugme držača za start) - jedna vibracija - Kada je uređaj spreman za korištenje – dvije vibracije - Kada je iskustvo skoro gotovo (30 sekundi prije kraja) - dvije vibracije
IQOS 3 DUO je dizajniran da radi u širokom temperaturnom opsegu, ali duvanska patrona ima najbolji ukus kada se uređaj koristi između 0°C i 50°C.
NFC označava komunikaciju kratkog polja (NFC). Ona omogućava da dva elektronska uređaja, Vaš IQOS uređaj i Vaš telefon, komuniciraju tako što ćete ih dovesti na 4 cm blizine. U IQOS-u, koristimo ovu tehnologiju da bismo ponudili pojednostavljen pristup digitalnom iskustvu (IQOS veb sajt) iOS korisnicima Ona omogućava pojednostavljenu registraciju korisnika/uređaja, lako upoznavanje sa uređajem da biste brzo naučili kako da koristite svoj IQOS. Samo jednim tapkanjem dobićete pristup Vašim ključnim potrebama – brzo pronađite najbližu IQOS prodavnicu, kontaktirajte službu za korisnike i drugo.
Ako Vaš telefon ima NFC čip, samo aktivirajte Vaš NFC u meniju sa postavkama Vašeg telefona. Dva uređaja će se automatski povezati kada ih približite jedan drugom (na manje od 4 cm) i otvoriće se IQOS veb stranica. To je to.
Postoje dva načina da pristupite IQOS veb sajtu radi registracije: NFC spajanjem ili QR kodom: 1. Registracija korištenjem NFC spajanja: spojite svoj pametni telefon na vrata uređaja da otvorite veb interfejs na ekranu Vašeg telefona popunite tražene informacije da se registrujete. Imajte na umu, da se serijski broj uređaja automatski popunjava. 2. Registracija korištenjem QR koda: skenirajte QR kod na ambalaži uređaja (list unutar ambalaže koji sadrži dokumenta korisnika) da biste otvorili veb interfejs slikajte nalepnicu na ambalaži tako da uhvatite serijski broj svog uređaja serijski broj uređaja se automatski popunjava. Ako ne, slikajte nalepnicu izvan kutije ambalaže da biste uhvatili serijski broj svog uređaja popunite tražene informacije da registrujete svoj uređaj
Ukoliko već imate IQOS 3 uređaj i želite da koristite svoj IQOS 3 DUO držač sa IQOS 3 džepnim punjačem, možda ćete morati da nadogradite svoj firmver. Da biste razumjeli da li Vaš trenutni IQOS 3 zahtjeva nadogradnju, uradite sljedeće: 1. U potpunosti napunite svoj IQOS 3 DUO držač i umetnite ga u IQOS 3 džepni punjač 2. Pritisnite dugme džepnog punjača da provjerite svjetlost za status držača: a. Ako svjetlo treperi jednom – potrebna je nadogradnja b. Ako svjetlo treperi dva puta – nema potrebe za nadogradnjom Možete da nadogradite firmer svog uređaja u IQOS prodavnici. To je besplatno. Nakon nadogradnje moći ćete da punite i koristite svoj IQOS 3 DUO držač IQOS 3 džepnim punjačem.
Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.