me

Prvi koraci sa IQOS 3 MULTI uređajem

Kako da koristiš IQOS 3 Multi uređaj?

1.Provjeri da li je IQOS 3 MULTI uključen pritiskom na dugme u trajanju od 1 sekunde. Ako se prikazuju svjetla na dnu uređaja, spreman je za upotrebu. Ukoliko se ne prikažu, uključi IQOS 3 MULTI džepni punjač pritiskom na dugme u trajanju od 4 sekunde ili napuni uređaj koristeći odgovarajući IQOS kabl i strujni adapter.
2. Otvori poklopac i ubaci duvansku patronu. Nježno je gurni do linije filtera. Potrudi se da ne okrećeš duvansku patronu.
3. Zadrži dugme dok ne zavibrira. Svjetlo će pulsirati kako se IQOS 3 MULTI uređaj bude zagrijavao.
Tvoj IQOS 3 MULTI će zatim zavibrirati dva puta i svjetlo će postati skroz bijelo. To znači da uređaj spreman za korštenje.
4. Kada svjetla počnu da pulsiraju a tvoj uređaj zavibrira dva puta, to znači da je vrijeme za IQOS 3 MULTI skoro isteklo.
5. Kada se svjetla ugase, izvuci duvansku patronu i napuni uređaj. Sada možeš ponovo da koristiš IQOS 3 MULTI uređaj kad god želiš.

Kako da napuniš IQOS 3 MULTI uređaj?

Pritisni dugme na IQOS 3 MULTI uređaju da provjeriš nivo baterije. Svjetlo na dnu će pokazati koliko baterije je ostalo u IQOS 3 MULTI uređaju.
Ako je baterija na tvom IQOS 3 MULTI uređaju prazna, priključi je u utičnicu i napuni koristeći odgovarajući IQOS kabl i strujni adapter. Kada svjetleća linija pulsira to označava da se tvoj IQOS uređaj puniKada se svjetlosna linija ponovo napuni, uređaj je spreman za upotrebu!

Kako da očistiš IQOS 3 MULTI uređaj?

1.Prije čišćenja, sačekaj da se IQOS 3 MULTI uređaj ohladi.
2. Skini poklopac IQOS 3 MULTI držača i lagano protresi držač kako bi se izbacio sav duvan koji se zaglavio unutra. Zatim ukloni poklopac čistača. Ubaci ga u držač i zarotiraj čistač nekoliko puta.
3. Kako bi uživao u konzistentnom ukusu, pored čistača trebalo bi i da svoj uređaj čistiš i IQOS štapićima za čišćenje. Štapiće koristi nježno. Ne zaboravi da očistiš i poklopac za IQOS 3 MULTI držač iznutra i izbjegavaj oštricu kada ovo radiš. Ovo je dobar način da obezbijediš sebi ukus patrona koji voliš prilikom svakog korišćenja.

Savjeti od nas, za tebe

Svaki put pravilno ubaci duvanske patrone

Niko ne želi oštećeni uređaj. Dakle, nikad nemoj da okrećeš duvansku patronu kada je ubacuješ u IQOS 3 MULTI uređaj jer okretanje može oštetiti oštricu za zagrijavanje.

Uvijek drži napunjen uređaj

Svakodnevno punjenje IQOS 3 MULTI uređaja je najbolji način da se uvjeriš da nikada nećeš ostati bez IQOS uređaja. Uvijek koristi zidnu utičnicu, a ne USB port i pokušaj da ga puniš u isto vrijeme kada puniš svoj mobilni telefon.

Početak korišćenja IQOS 3 MULTI uređaja

Samo jednom pritisni i zadrži IQOS 3 MULTI dugme, a zatim pusti. Čim svjetleća oznaka prestane da treperi i počne da svjetli, uređaj je spreman. Ukoliko ponovo pritisneš dugme možeš isključiti uređaj.

To nije sve. U uputstvu za korišćenje IQOS 3 MULTI uređaja ima još korisnih informacija.

IQOS 3 MULTI uputstvu za korišćenje će ti omogućiti da dublje istražiš kako tvoj uređaj radi i šta može.
Potrebna ti je pomoć? Kontaktiraj nas!
Tu smo za tebe.
Pronađi najbliže IQOS prodajno mjesto.

Pozovi nas besplatno na 080 800 005.

Pošalji nam pitanje i odgovor ćeš dobiti kroz nekoliko sati.

Posjeti našu Facebook stranicu i razgovaraj sa nama.

Kontaktiraj nas putem Instagrama.

Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.