me

Prvi koraci sa IQOS 2.4 PLUS uređajem

Kako da koristiš IQOS 2.4 PLUS uređaj

1. Provjeri da li je IQOS 2.4 PLUS džepni punjač uključen pritiskom na dugme u trajanju od 1 sekunde. Ako su uključena svjetla na punjaču, uređaj se spreman za upotrebu. Ako nisu, uključi IQOS 2.4 PLUS džepni punjač pritiskom na dugme u trajanju od 4 sekunde ili napuni uređaj koristeći odgovarajući IQOS kabl i strujni adapter.
2. Otvori poklopac, ubaci IQOS 2.4 PLUS držač u punjač i zatvori poklopac. Sačekaj da malo svjetlo zasvjetli. To znači da se tvoj IQOS 2.4 PLUS držač puni.
3. Izvadi držač iz punjača i nježno ubaci duvansku patronu u držač. Ne smiješ da okrećeš duvansku patronu.
4. Pritisni i zadrži dugme na držaču. Nakon jedne vibracije, svjetlo na držaču će pulsirati polako. Kada su svjetla bijela, tvoj IQOS 2.4 PLUS držač je spreman za upotrebu.
5. Kada se svjetlo na držaču ugasi, vrijeme za konzumaciju je isteklo. Izvuci duvansku patronu i ponovo napuni držač.

Kako da napuniš IQOS 2.4 PLUS uređaj?

1. Najprije izvuci duvansku patronu.2. Zatim stavi IQOS 2.4 PLUS držač u punjač i zatvori poklopac. Kada lampica zasvjetli, to znači da se držač puni.3. Sačekaj par minuta i malo svjetlo bi trebalo da prestane da svjetli. To znači da je držač spreman za upotrebu.4. Kada svjetla na tvom punjaču počnu da se gase, napuni IQOS 2.4 PLUS džepni punjač koristeći odgovarajući IQOS kabl i strujni adapter.

Kako da očistite IQOS 2.4 PLUS uređaj?

1. Prije čišćenja, sačekaj da se IQOS 2.4 PLUS držač ohladi.
2. Skini poklopac IQOS 2.4 PLUS držača i lagano protresi držač kako bi se izbacio sav duvan koji se zaglavio unutra. Zatim ukloni poklopac sa IQOS čistača. Ubaci ga u držač i zarotiraj čistač.
3. Kako bi uživao u konzistentnom ukusu, pored čistača trebalo bi i da svoj uređaj čistiš i IQOS štapićima za čišćenje. Štapiće koristi nježno. Ne zaboravi da očistiš i poklopac za IQOS 2.4 PLUS iznutra. Ovo je dobar način da obezbjediš sebi ukus patrona koji voliš prilikom svakog korišćenja.

Savjeti od nas, za tebe

Svaki put pravilno ubaci duvanske patrone

Niko ne želi oštećeni uređaj. Dakle, nikad nemoj da okrećeš duvansku patronu kada je ubacuješ u IQOS 2.4 PLUS uređaj jer okretanje može oštetiti oštricu za zagrijavanje.

Uvijek drži napunjen uređaj

Svakodnevno punjenje IQOS 2.4 PLUS uređaja je najbolji način da se uvjeriš da nikada nećeš ostati bez IQOS uređaja. Uvijek koristi zidnu utičnicu, a ne USB port i pokušaj da ga puniš u isto vrijeme kada puniš svoj mobilni telefon.

Početak korišćenja IQOS 2.4 PLUS uređaja

Samo jednom pritisni i zadrži dugme na IQOS 2.4 PLUS uređaju, a zatim pusti. Čim svjetleća oznaka prestane da treperi i počne da svjetli, uređaj je spreman. Ukoliko ponovo pritisneš dugme možeš isključiti uređaj.

To nije sve. U uputstvu za korišćenje IQOS 2.4 Plus uređaja ima još korisnih informacija.

IQOS 2.4 Plus uputstvu za korišćenje će ti omogućiti da dublje istražiš kako tvoj uređaj radi i šta može.
Potrebna ti je pomoć? Kontaktiraj nas!
Tu smo za tebe.
Pronađi najbliže IQOS prodajno mjesto.

Pozovi nas besplatno na 080 800 005.

Pošalji nam pitanje i odgovor ćeš dobiti kroz nekoliko sati.

Posjeti našu Facebook stranicu i razgovaraj sa nama.

Kontaktiraj nas putem Instagrama.

Ovaj proizvod nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne pušače.