20/11/2023

SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja

Novi IQOS ILUMA uređaji dolaze u tri različita modela koji koriste novu, revolucionarnu SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologiju: IQOS ILUMA, IQOS ILUMA PRIME i IQOS ILUMA ONE. Ovaj inovativni indukcioni sistem za zagrijavanje duvana, razlikuje se po tome što element za zagrijavanje se više ne nalazi u uređaju, već u duvanskoj patroni.

 

Najsavremenija tehnologija u novim IQOS ILUMA uređajima donosi potpuno novo iskustvo upotrebe i pravi ukus duvana, bez ostataka duvana u uređaju a samim tim i bez potrebe za čišćenjem nakon upotrebe.

 

Da li novi IQOS ILUMA uređaji koriste HeatControl tehnologiju?

 

Za razliku od dosadašnjih IQOS uređaja, IQOS ILUMA ne koristi HeatControl tehnologiju. Prethodne generacije IQOS uređaja zagrijavaju duvan pomoću oštrice za zagrijavanje na koju se stavljaju duvanske patrone. 

 

Superiorna SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologija

 

Zahvaljujući tehnološkim iskoracima, IQOS ILUMA uređaji su intuitivniji i jednostavniji od prethodnih IQOS uređaja. Nova, inovativna SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologija koristi indukciju da zagrijava duvan i zbog toga nema oštrice za zagrijavanje. Kao i drugi IQOS uređaji, a za razliku od cigareta, IQOS ILUMA uređaji zagrijavaju duvan bez sagorijevanja.


Pogledaj video i saznaj više o SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologiji. 



Nove duvanske patrone specijalno dizajnirane za IQOS ILUMA uređaje


U središtu novih duvanskih patrona nalazi se metalni element koji služi za zagrijavanje, a napravljen je od nerđajućeg čelika. Pomoću revolucionarne indukcione tehnologije energija magnetnog polja aktivira element za zagrijavanje i na taj način zagrijava duvan iznutra, omogućujući ukus pravog duvana, bez pepela i dima. Nove duvanske patrone dizajnirane su tako da budu potpuno zatvorene sa obe strane, što olakšava umetanje i uklanjanje patrone iz uređaja. To dodatno znači da duvan više ne ispada iz patrone i ne ostaje u komori za zagrijavanje. Drugim riječima - nema ostataka duvana i nema potrebe za čišćenjem držača.


Budi među prvima koji će imati IQOS ILUMA uređaj


Želiš da imaš novi IQOS ILUMA uređaj?



IQOS ILUMATM se koristi samo sa duvanskim patronama posebno dizajniranim za IQOS ILUMATM uređaje. Ne koristi IQOS ILUMATM i duvanske patrone specijalno dizajnirane za IQOS ILUMATM uređaje sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj. Ne gutaj i ne rastavljaj duvanske patrone specijalno dizajnirane za IQOS ILUMATM. Ovaj proizvod sadrži oštri metalni dio koji može prouzrokovati ozbiljne povrede ako se proguta. Držati van domašaja djece. Vidi važne informacije


Povezani članci:

Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?

PMI lansira IQOS ILUMA uređaj u Evropi: najnoviji i najinovativniji uređaj za zagrijavanje duvana

IQOS ILUMA serija: razlike između IQOS ILUMA, IQOS ILUMA PRIME i IQOS ILUMA ONE uređaja

Koja je razlika između nove SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ i HeatControl™ tehnologije?



IQOS tim

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
Koja je razlika između nove SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ i HeatControl™ tehnologije?
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom