18/07/2023

PMI lansira IQOS ILUMA uređaj u Evropi: najnoviji i najinovativniji uređaj za zagrijavanje duvana

Od dalekog Japana, do Italije, Philip Morris International predstavio je svoj revolucionarni uređaj za zagrijavanje duvana širom svijeta kao i u brojnim evropskim državama.


 Šta je IQOS ILUMA?


Inovativna SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologija IQOS ILUMA uređaja zagrijava duvan iznutra bez sagorijevanja, pružajući pravi ukus duvana, ali bez pepela i dima. Ova nova i revolucionarna tehnologija posebno dizajnirana za IQOS ILUMA uređaje predstavlja novi indukcijski sistem za zagrijavanje duvana. U posebno dizajniranim duvanskim patronama nalazi se metalni element koji indukcijom zagrijava duvan iznutra – bez oštrice za zagrijavanje. To dodatno znači da sa ovom serijom uređaja, više nije potrebno čistiti uređaj, što pruža sveukupno bolje, čistije i prijatnije iskustvo.


 3 nova IQOS ILUMA uređaja u seriji


Svaki uređaj iz IQOS ILUMA serije posjeduje revolucionarni SMARTCORE INDUCTION SYSTEMTM što donosi unapređen način konzumacije, bez ostataka duvana i potrebe za čišćenjem. Ikada.


IQOS ILUMA PRIME je najelegantniji i najnapredniji uređaj do sada. Ima potpuno novi dizajn koji koristi elegantni, anodizirani aluminijum u kombinaciji sa posebnim omotačem. Dolazi u četiri boje i može se lako personalizovati.


IQOS ILUMA posjeduje sve napredne funkcije koje omogućava personalizovano uživanje u duvanu, zahvaljujući brzom punjenju. Džepni punjač ovog uređaja se može koristiti čak 20 puta. Dolazi u pet boja.


IQOS ILUMA ONE je jednostavan, džepni uređaj za zagrijavanje duvana. Njegov praktičan dizajn ne zahtijeva čišćenje i obezbeđuje 20 uzastopnih korišćenja po jednom punjenju. On dolazi u pet boja.


 Lansiranje IQOS ILUMA serije u Evropi


Nakon što je 2021. godine premijerno lansiran u Japanu i Švajcarskoj, IQOS ILUMA uređaj je početkom 2022. stigao i na Špansko tržište. Najnapredniji uređaj za zagrijavanje duvana je u 2022. godini postao dostupan i punoljetnim pušačima u Portugaliji, Litvaniji, Češkoj i Slovačkoj, a krajem prošle godine takođe je lansiran i u Italiji, pokazavši se kao najiščekivaniji IQOS proizvod u toj državi.


 Kada će IQOS ILUMA biti lansiran u drugim evropskim državama i u Crnoj Gori?


Jedna po jedna, mnoge države u Evropi planiraju lansiranje IQOS ILUMA uređaja.


A kada možemo očekivati IQOS ILUMA uređaje u Crnoj Gori? I kod nas postoji veliki interes punoljetnih korisnika nikotinskih proizvoda za novo, inovativno izdanje IQOS uređaja. Trenutno ne možemo mnogo da otkrijemo o datumu izlaska IQOS ILUMA uređaja u Crnoj Gori, ali pripremamo velike novosti za zainteresovane punoljetne IQOS korisnike.


Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom