21/11/2023

Koja je razlika između nove SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ i HeatControl™ tehnologije?

IQOS uređaji zagrijavaju duvan a da ga pritom ne sagorijevaju. Rezultat? Iskustvo korišćenja duvana bez vatre, pepela i dima u odnosu na cigarete.


Najnoviji IQOS uređaj za zagrijavanje duvana, IQOS ILUMA, lansiran je u Japanu 2021. godine nakon čega su ovi uređaji za zagrijavanje duvana lansirani i na drugim tržištima širom svijeta. Ovu seriju uređaja karakteriše inovativna tehnologija koja se razlikuje od tehnologije koju koriste prethodne generacije IQOS uređaja.  


Koju tehnologiju koristi IQOS ILUMA?


Svaki uređaj iz IQOS ILUMA serije karakterističan je po revolucionarnoj SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologiji. Ovi uređaji nemaju oštricu za zagrijavanje, već se koriste zajedno s novim duvanskim patronama, posebno dizajniranim za IQOS ILUMA uređaje, a zatim se pomoću indukcije duvan zagrijava iznutra – bez sagorijevanja i bez potrebe za čišćenjem uređaja. Na taj način IQOS ILUMA uređaji punoljetnim pušačima pružaju alternativu pušenju bez duvanskog dima sa poboljšanim uvlačenjem, sa više duvanske pare, bez ostataka duvana i bez potrebe za čišćenjem uređaja.


Budi među prvima koji će imati IQOS ILUMA uređaj


Želiš da imaš novi IQOS ILUMA uređaj?



Na koji način se SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™  razlikuje od IQOS HeatControl™ tehnologije?

 

Svi proizvodi za zagrijavanje duvana imaju izvor toplote, a tačna temperatura na kojoj se duvan zagrijava se razlikuje od proizvoda do proizvoda. Ono što je ključno kod ovakvih uređaja je to da se ne dostižu visoke temperature na kojima duvan sagorijeva.

 

Za razliku od IQOS ILUMA uređaja, IQOS ORIGINALS DUO i IQOS 3 DUO uređaji koriste tehnologiju oštrice koja zagrijava duvan na značajno nižoj temperaturi od cigarete. Zahvaljujući patentiranoj IQOS HeatControl™ tehnologiji, ovaj uređaj zagrijava duvan pomoću oštrice koja probije duvansku patronu i tako zagrijava duvan, tako da se proizvodi duvanska para koja sadrži nikotin, ali bez sagorijevanja duvana.

 

Ono što SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™ tehnologiju razlikuje od HeatControl™ tehnologije jeste što se element za zagrijavanje sada nalazi u samoj duvanskoj patroni obložen nerđajućim čelikom.


IQOS ILUMA™ se koristi samo sa duvanskim patronama posebno dizajniranim za IQOS ILUMA™ uređaje. Ne koristi IQOS ILUMA™ i duvanske patrone specijalno dizajnirane za IQOS ILUMA™ uređaje sa prethodnim generacijama IQOS uređaja, jer to može oštetiti tvoj uređaj. Ne gutaj i ne rastavljaj duvanske patrone specijalno dizajnirane za IQOS ILUMA™. Ovaj proizvod sadrži oštri metalni dio koji može prouzrokovati ozbiljne povrede ako se proguta. Držati van domašaja djece. Vidi važne informacije


Povezani članci:

Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?

SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja

PMI lansira IQOS ILUMA uređaj u Evropi: najnoviji i najinovativniji uređaj za zagrijavanje duvana

IQOS ILUMA serija: razlike između IQOS ILUMA, IQOS ILUMA PRIME i IQOS ILUMA ONE uređaja



IQOS tim

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom