03/08/2020

Nova IQOS zona od sada i u Budvi

U Budvi je danas otvorena nova IQOS zona koja se nalazi u tržnom centru TQ Plaza. Tako su, nakon Podgorice, za manje od dva meseca otvorene dve zone u kojoj su dostupni ovi uređaji proizvođača Filip Moris, zasnovani na tehnologiji zagrijevanja duvana. Treća IQOS zona biće otvorena narednih dana i u Kotoru, u tržnom centru Kamelija.

 

IQOS je revolucionarni uređaj koji zagrijeva a ne sagorijeva duvan, a radi se o proizvodu koji se temeljno razlikuje od cigareta, koji nije bez rizika i predstavlja bolji izbor za odrasle pušače koji bi inače nastavili sa pušenjem cigareta.

 

“Za manje od dva mjeseca otkad je IQOS stigao u Crnu Goru interesovanje potencijalnih korisnika, odraslih pušača koji bi u drugačijim okolnostima nastavili da koriste cigarete je izuzetno veliko. Zadovoljstvo nam je što od danas i u Budvi svim zainteresovanim pušačima, koji bi da potraže bolji izbor za sebe, možemo da ponudimo alternativu koju u svetu trenutno koristi 11,2 miliona ljudi”, rekao je Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Filip Moris za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu i najavio uskoro otvaranje treće zone i u Kotoru. Poštujući epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi, u IQOS zonama se poštuju svi definisani profesionalni i zdravstveni standardi.

 

IQOS je uređaj namijenjen isključimo punoljetnim pušačima. Postojeći korisnici mogu ostvariti korisničku podršku u svim zonama dok su zainteresovanim potencijalnim korisnicima dostupni savjetnici za pružanje dodatnih informacija.

 

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom