21/12/2020

Šta je zagrijavanje duvana?

Šta je zagrijavanje duvana?

Trenutno postoje tri IQOS uređaja dostupna u dvije različite verzije. Prva verzija ima dvije osnovne komponente – držač i punjač. Druga verzija predstavlja integrirani uređaj u kojem su držač i punjač kombinirani. IQOS je za odrasle osobe koje bi u svakom slučaju nastavile pušiti ili koristiti druge nikotinske proizvode.

U prvoj kategoriji je naš do sada najnapredniji IQOS uređaj – IQOS 3 DUO. Držač uređaja IQOS 3 DUO omogućava vam da konzumirate dvije duvanske patrone zaredom bez potrebe za punjenjem držača te ukupno 20 duvanskih patrona prije nego što morate ponovo napuniti džepni punjač. Ovaj uređaj je opremljen držačem koji se do danas pokazao kao držač koji se najbrže puni (potrebna je samo 1 minut i 50 sekundi do prve upotrebe) i, zahvaljujući našim brojnim dodacima za IQOS, ima preko 1000 opcija za prilagođavanje.

Treći IQOS uređaj, IQOS 3 Multi, je integrirani proizvod koji kombinira držač i punjač. Ovaj integrirani džepni uređaj omogućava vam da konzumirate deset duvanskih patrona prije potrebe za punjenjem uređaja. Lagan je i prenosiv te dolazi s velikim brojem opcija za prilagođavanje koje odraslim korisnicima uređaja IQOS omogućavaju da ovo iskustvo učine jedinstvenim.

IQOS 2.4 Plus je naš klasični, a ipak revolucionarni uređaj za zagrijavanje duvana. Intuitivan je i jednostavan za korištenje te vam uz jedno punjenje džepnog punjača omogućava da konzumirate 20 duvanskih patrona.

Uporedite sve IQOS uređaje

Kako funkcioniraju IQOS uređaji za zagrijavanje duvana?

Svi IQOS uređaji za zagrijavanje duvana funkcioniraju na isti način: prvo, umetnite duvansku patronu u držač. Potom pritisnite dugme da uključite grijač i potom povlačite paru iz patrone. Na kraju, jednostavno uklonite patronu iz držača i bacite je u kantu za otpatke.

Naša posvećenost visokom kvalitetu

Istražite IQOS 3 DUO

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom