Loading...
Da li želite da saznate više o prednostima korišćenja IQOS-a? Ostavite nam broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati
*
*
*
close

UŽIVANJE U DUVANU
NA VAŠ NAČIN

NARUČI IQOS 3 DUO

Unaprijeđena tehnologija, isti nevjerovatni stil.

Dva uzastopna korištenja
IQOS 3 DUO vam pruža mogućnost dva uzastopna korištenja bez potrebe za punjenjem nakon zamjene duvanskih patrona.
Brzo punjenje
Novi IQOS 3 DUO Vam pruža najbrže punjenje držača koje je trenutno dostupno.
Limitirana kolekcija
Otkrijte limitiranu kolekciju IQOS 3 DUO Moonlight Silver uređaja i aksesoara.

Inspirisan Mjesecom. Definisan Suncem

Predstavljamo vam Moonlight Silver IQOS 3 DUO limitiranu kolekciju uređaja i aksesoara inspirisanu misterijom noći. Uređaj je prekriven toplom metalnom bojom i svjetlucavim srebrnim pigmentima koje uređaju daju suptilna elegantna svojstva. Uz spektar raskošnih boja za vratanca i poklopce, inspirisanih ljepotom dana daćete vašem uređaju jedinstvenu modernu nijansu. Svaka od raskošnih boja izuzetno je upečatljiva u kombinaciji sa srebrnim uređajem.
iqos limited edition, iqos moonlight silver

Predstavljamo IQOS 3 DUO

Kako bi se osiguralo da je proizvod usklađen s Vašim ritmom, u poznatom užitku zagrijavanja duvana sada možete uživati kroz dva uzastopna korištenja bez potrebe za punjenjem nakon zamjene duvanskih patrona.
Novi IQOS 3 DUO predstavlja naš držač za punjenje koji se trenutno najbrže puni, a ujedno ga je moguće prilagoditi na stotine načina kako bi prema Vašim željama izgledao jedinstveno.
NARUČI IQOS 3 DUO
IQOS 3 DUO je najelegantniji sistem zagrijavanja duvana koji je ujedno i prilagođen korisniku. Dizajniran da savršeno pristaje Vašoj ruci, pruža Vam na stotine način prilagođavanja kako bi izgledao onako kako Vi to želite.
Kao brend koji korisnici u svijetu najviše preferiraju kada je u pitanju zagrijavanje duvana, a ne sagorijevanje*, IQOS se nastavlja razvijati kako bi uživanje u duvanu za Vas učinili nevjerovatnim.
* Izvor: Globalna procjena ukupnog tržišta jedinica za zagrijavanje duvana kompanije PMI od decembra 2018. godine (izuzev Kine i SAD-a).
* Izvor: Globalna procjena ukupnog tržišta jedinica za zagrijavanje duvana kompanije PMI od decembra 2018. godine (izuzev Kine i SAD-a).

Bez prekida

Možete uživati u jednoj ili dvije duvanske patrone bez potrebe za punjenjem držača.

Brže nego ikad

Novi IQOS 3 DUO Vam pruža najbrže punjenje držača koje je trenutno dostupno.

Kompaktan dizajn

Novi IQOS 3 DUO predstavlja najnoviji elegantni sistem za zagrijavanje duvana. Dizajniran kako bi se s lakoćom uklopio u Vaš život. Takođe, ističe se i sa stotinama mogućnosti kojima ga možete učiniti jedinstveno svojim.

Uživanje u duvanu, prema Vašim pravilima

Novi IQOS 3 DUO Vam pruža mogućnost uživanja u dva uzastopna korištenja bez potrebe za ponovnim punjenjem držača nakon zamjene duvanskih patrona.
S dodatnim LED pokazateljem ćete s lakoćom saznati status napunjenosti baterije držača.
Pruža Vam slobodu biranja kada želite uživati u duvanu.

Unaprijeđena tehnologija, isti nevjerovatni stil

IQOS 3 DUO je dizajniran da izdrži temperature širokog spektra kako biste imali zagarantovan rad u širokom rasponu vremenskih uslova.
Snažni spoljašnji okvir pruža Vam zaštitu od udaraca, a poklopac koji je testiran na velika naprezanja pružiće Vam zagarantovan rad. S dodatnom LED lampicom ćete s lakoćom saznati status baterije držača.
Punjenje držača uređaja IQOS 3 DUO je sada brže i prilagođeno je Vašem ritmu korištenja IQOS-a.
NARUČI IQOS 3 DUO

Učinite ga svojim

U novom modelu IQOS 3 DUO, tehnološki napredak je ujedinjen s ljepotom. Isti elegantni bočni poklopac Vas vodi do novog držača koji je u mogućnosti pružiti Vam dva uzastopna korištenja bez da se zamarate ponovnim punjenjem. Svoj IQOS 3 DUO možete učiniti još više nevjerovatnim sa stotinama opcija prilagodjavanja.
NARUČI IQOS 3 DUO