25/12/2020

Gdje možete pronaći IQOS?

IQOS zajednica trenutno se može pohvaliti sa više od deset miliona* odraslih pušača koji su odlučili prijeći na IQOS i ostaviti cigarete iza sebe. Lako je shvatiti zašto je to tako. IQOS zagrijava duvan umjesto da ga sagorijeva, čime se odraslim pušačima koji bi u svakom slučaju nastavili pušiti ili konzumirati druge nikotinske proizvode, omogućava doživljaj pravog duvana i iskustvo bez sagorijevanja, pepela i sa manje neprijatnih mirisa.

Ukoliko se i vi želite pridružiti IQOS zajednici, trenutno možete birati između tri IQOS uređaja: IQOS 3 DUO, IQOS 3 Multi i IQOS 2.4 Plus. Sve naše uređaje za zagrijavanje duvana možete naručiti online ili na bilo kojem IQOS prodajnom mjestu.

VAŽNA INFORMACIJA: IQOS NIJE BEZ RIZIKA.

*Izvor: Finansijski izvještaji ili procjene kompanije PMI, grupe korisnika uređaja IQOS i istraživanje tržišta koje je provela kompanija PMI. Stanje zabilježeno u martu 2020. godine. Korisnici uređaja IQOS koji su u potpunosti prestali koristiti cigarete i za koje duvanske patrone čine najmanje 70% prethodne potrošnje duvana na zagrijavanje tokom sedam dana.

Gdje možete nabaviti duvanske patrone?

IQOS koristi posebno osmišljene duvanske patrone za zagrijavanje. Za proizvodnju duvanskih patrona i pružanje odraslim pušačima iskustvo konzumacije visokokvalitetnog duvana pratimo najnoviji razvoj događaja u području dizajna, materijala i tehnologije.

Naše duvanske patrone možete naći u bolje opremljenim prodavnicama kao što su benzinske pumpe ili prodavnice duvanskih proizvoda.

Ako želite pronaći proizvode za zagrijani duvan blizu mene koristite našu opciju Traženje prodavnica s mapom, koja će vas uputiti do najbližih prodajnih mjesta IQOS proizvoda. Ili nas možete pozvati besplatno na 080 800 005 za više informacija.

** Izvor: tromjesečna klinička istraživanja provedena u SAD-u i Japanu na 160 odraslih pušača u realnim uvjetima (ambulantno).


Gdje možete nabaviti duvanske patrone kada putujete?

Gdje god da putujete, kod carinske uprave možete provjeriti koliko duvanskih patrona imate pravo unijeti u zemlju i tako možete odgovarajuću količinu kupiti prije polaska na putovanje.

Na dolje navedenom spisku možete se informirati u kojim su zemljama dostupni duvanske patrone za IQOS:

AMERIKA
Curacao, Dominikanska Republika, Gvatemala, Kanada, Kolumbija

EVROPA
Litvanija, Italija, Švicarska, Portugal, Rumunija, Monako, Njemačka, Danska, Nizozemska, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo, Španija, Poljska, Kanarski otoci, Francuska, Češka Republika, Korzika, Slovačka, Slovenija, Bugarska, Kipar, Andora, Hrvatska, Latvija, San Marino, Azorski otoci, Madeira, Mađarska, Švedska, Albanija, Bosna i Hercegovina

EVROPA; BLISKI ISTOK I AFRIKA
Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Izrael, Južna Afrika, Srbija, Palestina, Armenija, La Reunion, Moldavija, Dubai

AZIJA
Japan, Novi Zeland, Koreja, Malezija


Kako biste pronašli IQOS prodavnicu u blizini, koristite opciju Traženje prodavnica dostupnu na našoj web stranici.

VAŽNA INFORMACIJA: DUVANSKE PATRONE ZA IQOS NISU BEZ RIZIKA I STVARAJU ZAVISNOST.

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom