16/06/2023

IQOS X Mirjana Bobić Mojsilović Nova zbirka autentičnih priča IQOS korisnika “Bolji izbor”

Predstavljamo ti jedinstvenu zbirku autentičnih priča IQOS korisnika “BOLJI IZBOR”. Ovo je zbirka ličnih iskustava IQOS korisnika koji su poželjeli da svoje IQOS putovanje podijele sa čitaocima – od prvog upoznavanja sa uređajem do potpunog prelaska sa cigareta na IQOS.



Sve te male priče, anegdote, detalji iz života IQOS korisnika su vrsta podrške i zbirka praktičnih savjeta za sve koji odluče da u svojim životima naprave bolji izbor od nastavka konzumacije tradicionalnih cigareta.    


Ona nam na svoj karakterističan način predstavlja svoje lično iskustvo uspješnog prelaska u svijet bez duvanskog dima, uz iskustva i pomoć IQOS zajednice. Pred nama je  iskrena, zabavna i zanimljiva ispovjest o prelasku autorke sa običnih cigareta na korišćenje IQOS uređaja


Ona nam na svoj karakterističan način predstavlja svoje lično iskustvo uspješnog prelaska u svijet bez duvanskog dima, uz iskustva i pomoć IQOS zajednice.  


Ovo putovanje kroz različite faze otkriva i njene slabosti i nesavršenosti, ali i zadovoljstvo postepenog otkrivanja prednosti konačnog prelaska na IQOS.


Drugim riječima, i njoj je rad na ovoj zbirci pomogao da definitivno napravi BOLJI IZBOR i pređe na IQOS.


Konačno, uvjereni smo da će svi oni neodlučni koji imaju dileme oko izbora boljih opcija od tradicionalnih cigareta, u ovoj zbirci naći dobre razloge da vjeruju u sebe i krenu putem ka svijetu bez duvanskog dima. 


Nema razloga za odlaganje. 


IQOS tim

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom