19/10/2020

IQOS Crna Gora, sada i na Facebook-u!

Jedinstveni i personalizovani proizvod i korisnička podrška za vaš IQOS od sada i na Facebook-u! Vjerujemo da ste uzbuđeni koliko i mi, jer sada možete posjetiti našu Facebook stranicu i naći sve praktične savjete o korišćenju IQOS uređaja koje smo spremili za vas.

Ovo je samo početak jedinstvenog korisničkog iskustva ispunjenog korisnim savjetima i odgovorima na sva pitanja koja postavite našem timu za podršku korisnicima, i adekvatne podrške prilagođene vašim potrebama.

Pored profesionalnog tima, koji vam je na raspolaganju, vrijednujemo i vaše mišljenje i povratne informacije o korisničkom iskustvu koje želite da podijelite sa nama, kako bismo stvarali još više zajedničkih momenata za pamćenje.

Naša posvjećenost konstantnom poboljšanju proizvoda i brige o korisnicima je naš glavni cilj, pa će pridruživanje našoj Facebook zajednici omogućiti komunikaciju sa vama na ličnom nivou.  Kroz konstantnu podršku i vaše usmeravanje moći ćemo da vam pružimo najbolje IQOS iskustvo dosad.

Zapratite našu Facebook stranicu i zavirite u svijet IQOS Crna Gora gde ćete naći interaktivni sadržaj koji će vam pomoći da uvek budete u toku sa najnovijim vijestima o IQOS-u. Ovo uključuje specijalne ponude, zanimljive konverzacije, i mnogo više.

Tu smo za vas,

IQOS Care tim

Najnovije vesti

Pozovi prijatelje na sledeći nivo
Pročitaj više
Ova godina počinje boljom odlukom
Pročitaj više
Koja je razlika između IQOS ILUMA i IQOS ORIGINALS DUO uređaja?
Pročitaj više
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM™: tehnologija iza IQOS ILUMA uređaja
Pročitaj više
Otkrij više pomoću naših servisa
Podrška na koju možeš da računaš.
Privilegije koje te inspirišu.
iqos
Podrška na koju možeš da računaš
Naši eksperti će ti pružiti podršku u ostvarivanju najboljeg iskustva sa IQOS uređajem i pomoći da saznaš više o zagrijavanju duvana.
Opusti se i uživaj
Pokriće od slučajnog oštećenja, brza zamjena i međunarodna pomoć.
Virtuelna prodavnica
Zakorači u IQOS svijet jednim klikom