Loading...
Da li želite da saznate više o prednostima korišćenja IQOS-a? Ostavite nam broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati
*
*
*
close

Pravila i uslovi registracije

Pravila i uslovi registracije zainteresovanih potencijalnih potrošača

 

 1. ČEMU SLUŽE OVA PRAVILA I USLOVI?
  1. Svrha ovih Uslova Registracije (“UR”) je da Vam objasnimo bazična pravila i principe registracije na našoj platformi i pravni odnos koji iz toga proističe. Ovi UR smisleno izostavljaju detaljne opise pitanja koja su jasni sami po sebi iz konteksta. Ovi UR su sastavljeni na crnogorskom i engleskom jeziku. U slučaju neslaganja, preovlađuje verzija na crnogorskom jeziku.
  2. Platforma za registraciju zainteresovanih potencijalnih potrošača je namijenjena za stupanje u kontakt sa IQOS prodajnim predstavnicima na teritoriji Crne Gore.
 2. ZAŠTO TOLIKO ŽELIMO DA ZNAMO VAŠU STAROST?
  1. S obzirom da su proizvodi ponuđeni na našoj platformi elektronski uređaji za upotrebu bezdimnih duvanskih proizvoda, moramo da obezbijedimo da ne kontaktiramo sa osobama mlađim od 18 godina. Zbog toga zahtijevamo verifikaciju Vaše starosti kada posjetite našu internet stranicu i provjeravamo starost prilikom registracije, kao i kasnije prilikom eventualne prodaje proizvoda.
  2. Nikada nećemo komunicirati niti trgovati sa osobama mlađim od 18 godina.
  3. Platforma za registraciju je dostupna samo registrovanim korisnicima. Po potrebi provjeravamo starost korisnika prilikom registracije i/ili prilikom prodaje provjeravajući korisnikova lična dokumenta (lična karta, vozačka dozvola, pasoš); sve ovo radimo da bismo uskladili poslovanje sa zakonom.
  4. Ako ste mlađi od 18 godina i registrujete se, Vaša registracija će biti poništena neposredno pošto postanemo svjesni te činjenice.
 3. ČEMU SLUŽI PLATFORMA I ŠTA SE DEŠAVA NAKON REGISTRACIJE?
  1. Platforma služi za lako ostvarivanje kontakta između Vas kao zainteresovanog punoljetnog potencijalnog potrošača i trgovca na malo IQOS proizvodima.
  2. Unošenjem podataka i i slanjem forme za registraciju, izražavate Vašu volju i suglasnost da Vas kontaktira treće lice – trgovac na malo radi Vašeg neposrednog upoznavanja sa svojstvima proizvoda. Trgovac na malo će Vas kontaktirati u roku od 3 dana. Predstavnik trgovca na malo će Vas dalje uputiti na dvije alternative kako možete neposredno upoznati IQOS tehnologiju i potencijalno kupiti određeni proizvod – upućivanjem na najbližu IQOS prodavnicu, ili sastankom na mjestu i u vrijeme koje odaberete, a u skladu sa zakonom.
  3. Registracija nije obavezujuća ni za Vas ni za trgovca na malo. Eventualna prava i obaveze između Vas i trgovca na malo nastupaju tek ukoliko se nakon neposrednog kontakta uživo odlučite da kupite određene proizvode. Ponuda za ostvarivanje kontakta predstavljena na ovoj platformi ne obavezuje ukoliko trgovac na malo trenutno nema konkretne proizvode na stanju.

 

, ,