Loading...
BESPLATNO TESTIRAJTE IQOS UREĐAJ 15 DANA, PRIJAVITE SE.
*
*
*
close

IQOS 3 DUO: Rešavanje problema za Vaš IQOS 3 DUO

Mi smo tu da Vam pomognemo. Ovdje dobijate podršku koja Vam je potrebna za Vaš IQOS 3 DUO uređaj.
Prvo, izaberite IQOS uređaj za koji Vam je potrebna podrška.

Da li se Vaš IQOS sporo puni 

Da li se Vaš IQOS sporo puni 

Vodite računa da koristite zvanični IQOS kabl i AC adapter. Punjenje Vašeg IQOS uređaja sa USB porta računara, umjesto sa zvaničnog AC adaptera, može biti četiri puta manje učinkovito. Slično tome, korištenje kabla trećeg lica može biti do pet puta manje učinkovito.
Ako je Vaš IQOS 3 DUO džepni punjač već potpuno napunjen kada je stavljen na punjenje, posljednje dugme za status može treptati. Ovo je normalno i ne ukazuje na to da Vaš džepni punjač nije u mogućnosti da se puni. Suprotno tome, ako je Vaš IQOS 3 DUO džepni punjač u potpunosti ispražnjen, onda se treba priključiti na originalan AC adapter 20 minuta prije nego što se bilo kakve šeme statusnih svjetala pojave.
Kako da punite

Vaša IQOS statusna svijetla trepere

Vaša IQOS statusna svijetla trepere

Ako trepere dva puta bijelo: Vaš IQOS 3 DUO je možda izvan operativnog temperaturnog raspona (0°C-50°C). Alternativno, Vaš IQOS 3 DUO držač možda treba umetnuti u IQOS 3 DUO džepni punjač sa zatvorenim vratima radi automatskog čišćenja.
Ako svijetla trepere crveno: Resetujte svoj IQOS 3 DUO. Ako crveno svijetlo nastavi svijetliti, kontaktirajte službu za korisnike.

Resetovanje Vašeg IQOS 3 DUO uređaja

Resetovanje Vašeg IQOS 3 DUO uređaja

Ako je Vaš IQOS 3 DUO napunjen ali ne radi, možda ga trebate resetovati. Da biste to uradili, pritisnite i držite dugme punjača dok se svijetla ne isključe, a onda pustite dugme. Sva statusna svijetla će se isključiti, zatreptati dva puta i onda progresivno blijediti, potvrđujući resetiranje.

Čini vam se da je duvanska para slaba

Čini vam se da je duvanska para slaba

Pokušajte očistiti svoj IQOS 3 DUO držač. Sačekajte da se uređaj ohladi, a onda povucite poklopac na gore kako biste ga uklonili. Ubacite IQOS alat za čišćenje i nježno ga rotirajte. Kada ovo redovno radite smanjujete gomilanje naslaga.
Imajte na umu da se neki dijelovi komore za zagrijavanje uređaja ne mogu dosegnuti alatom za čišćenje. Za ove tačke do kojih se teško dolazi, koristite IQOS štapiće za čišćenje. Da biste izbjegli lomljenje ili oštećenje grijača nemojte koristiti prekomjernu silu.
Kako da čistite

Vaš IQOS ima polomljen grijač ili drugo fizičko oštećenje

Vaš IQOS ima polomljen grijač ili drugo fizičko oštećenje

Provjerite da li Vaš IQOS 3 DUO ima polomljen grijač ili bilo koje drugo fizičko oštećenje. Ako ima, žao nam je što Vam se to dogodilo. Molimo Vas da odete do najbliže IQOS zone ili kontaktirate IQOS korisničku podršku i tamo ćemo Vam dati podršku u vezi s ovim problemom.
Ponekad čišćenje IQOS 3 DUO držača može oštetiti grijač u Vašem IQOS 3 DUO držaču. Vodite računa da ne primijenite silu na grijač kada čistite svoj IQOS 3 DUO držač. Takođe, vodite računa da nikada ne okrećete svoju duvansku patronu dok je u držaču. Ovaj pokret može oštetiti grijač i poremetiti Vaše IQOS iskustvo.
Pogledajte video

IQOS 3 Duo uputstvo za korisnike

Preuzmite IQOS 3 DUO uputstvo za korisnike ovdje.
Preuzimanje
Svako IQOS iskustvo je jedinstveno. Zbog toga smo razvili IQOS CARE PLUS, servisni paket sa kojim uživate u prilagođenoj podršci, pokrivenosti za nesreće i ostalim dodatnim pogodnostima. Vrijeme je da poboljšate svoje IQOS iskustvo.
Saznajte više

Da li Vam je potrebna podrška pri korištenju Vašeg IQOS 3 DUO?

Šta kažete na nekoliko savjeta? Saznajte više o tome kako da koristite, čistite i punite svoj IQOS 3 DUO, i pronađite ovdje svoje brze savjete.
Saznajte više
Dodatna podrška