Loading...
Da li želite da saznate više o prednostima korišćenja IQOS-a? Ostavite nam broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati
*
*
*
close

IQOS – PRVI I JEDINI

IQOS – PRVI I JEDINI

IQOS – PRVI I JEDINI

SAZNAJTE VIŠE

Together. Forward.


Together. Forward.
Izbori koje donosimo zbližavaju nas. IQOS zajednica nastavlja da raste i dostigla je više od 10 miliona * odraslih pušača u preko 60 zemalja ** koji su odlučili da pređu na IQOS i ostave cigarete iza sebe. Pridružite se zajednici koja donosi bolji izbor od nastavka pušenja.

Together. Forward.

Podrška na koju možete da računate

Podrška na koju možete da računate

Istražite naše probne mogućnosti i otkrijte privilegije i iskustva stvorena da vas inspirišu. Kad god smo Vam potrebni, tu smo, sa podrškom na koju uvijek možete računati.
SAZNAJTE VIŠE
Podrška na koju možete da računate

Bolje je upravo postalo još bolje.

Inspirisano Vašim povratnim informacijama, dizajnirano prema Vašim potrebama i u skladu s načinima na koje Vi uživate u duvanu.
SAZNAJTE VIŠE

Od naše porodice za Vas.

Uz elegantan i kompaktan stil IQOS-a, sada dobijate i dva uzastopna korištenja bez punjenja držača.
UPOREDITE
Predstavljamo Vam novi IQOS 3 MULTI. Nema više čekanja. 10 uzastopnih konzumacija bez potrebe za dodatnim punjenjem. Tako jednostavno.
UPOREDITE
Klasičan, intuitivan i jednostavan za korištenje, ovaj uređaj je savršen za sve Vaše trenutke uživanja u duvanu.
UPOREDITE
iqos

IQOS Nauka

iqos
Mi smo posvjećeni da Vam pomognemo da u potpunosti pređete na IQOS i prestanete sa konzumiranjem cigareta, takođe imamo nauku na našoj strani da to učinimo. U poslednjih 10 godina, mi u PMI smo uložili i stvorili tim od preko 400 naučnika sa jednim ciljem: Stvaranje alternative za one odrasle koji bi u suprotnom nastavili sa pušenjem. Važno je napomenuti da IQOS nije proizvod za odvikavanje od pušenja.
iqos
IQOS 4

NEKA BUDE VAŠE.

IQOS možete prilagoditi svom stilu. Personalizujte ga u skladu sa svojim stilom, jer šta god da odaberete od mnoštva kombinacija koje nudimo učinićete svoje IQOS iskustvo uvijek drugačijim.
DIZAJNIRAJTE SVOJ IQOS

Stvaramo budućnost bez duvanskog dima.

Nakon više hiljada godina sagorijevanja duvana, uspjeli smo u našoj misiji da pružimo bolju alternativu punoljetnim pušačima koji bi inače nastavili sa pušenjem.
SAZNAJTE VIŠE