Loading...
BESPLATNO TESTIRAJTE IQOS UREĐAJ 15 DANA, PRIJAVITE SE.
*
*
*
close

IQOS Crna Gora, sada i na Facebook-u!

Jedinstveni i personalizovani proizvod i korisnička podrška za vaš IQOS od sada i na Facebook-u! Vjerujemo da ste uzbuđeni koliko i mi, jer sada možete posjetiti našu Facebook stranicu i naći sve praktične savjete o korišćenju IQOS uređaja koje smo spremili za vas.

Ovo je samo početak jedinstvenog korisničkog iskustva ispunjenog korisnim savjetima i odgovorima na sva pitanja koja postavite našem timu za podršku korisnicima, i adekvatne podrške prilagođene vašim potrebama.

Pored profesionalnog tima, koji vam je na raspolaganju, vrijednujemo i vaše mišljenje i povratne informacije o korisničkom iskustvu koje želite da podijelite sa nama, kako bismo stvarali još više zajedničkih momenata za pamćenje.

Naša posvjećenost konstantnom poboljšanju proizvoda i brige o korisnicima je naš glavni cilj, pa će pridruživanje našoj Facebook zajednici omogućiti komunikaciju sa vama na ličnom nivou.  Kroz konstantnu podršku i vaše usmeravanje moći ćemo da vam pružimo najbolje IQOS iskustvo dosad.

Zapratite našu Facebook stranicu i zavirite u svijet IQOS Crna Gora gde ćete naći interaktivni sadržaj koji će vam pomoći da uvek budete u toku sa najnovijim vijestima o IQOS-u. Ovo uključuje specijalne ponude, zanimljive konverzacije, i mnogo više.

Tu smo za vas,

IQOS Care tim