Loading...
Da li želite da saznate više o prednostima korišćenja IQOS-a? Ostavite nam broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati
*
*
*
close
Nova IQOS zona od sada i u Budvi
Nova IQOS zona od sada i u Budvi

Nova IQOS zona od sada i u Budvi

U Budvi je danas otvorena nova IQOS zona koja se nalazi u tržnom centru TQ Plaza. Tako su, nakon Podgorice, za manje od dva meseca otvorene dve zone u kojoj su dostupni ovi uređaji proizvođača Filip Moris, zasnovani na tehnologiji zagrijevanja duvana. Treća IQOS zona biće otvorena narednih dana i u Kotoru, u tržnom centru Kamelija.

 

IQOS je revolucionarni uređaj koji zagrijeva a ne sagorijeva duvan, a radi se o proizvodu koji se temeljno razlikuje od cigareta, koji nije bez rizika i predstavlja bolji izbor za odrasle pušače koji bi inače nastavili sa pušenjem cigareta.

 

“Za manje od dva mjeseca otkad je IQOS stigao u Crnu Goru interesovanje potencijalnih korisnika, odraslih pušača koji bi u drugačijim okolnostima nastavili da koriste cigarete je izuzetno veliko. Zadovoljstvo nam je što od danas i u Budvi svim zainteresovanim pušačima, koji bi da potraže bolji izbor za sebe, možemo da ponudimo alternativu koju u svetu trenutno koristi 11,2 miliona ljudi”, rekao je Srđan Lazović, generalni direktor kompanije Filip Moris za Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu i najavio uskoro otvaranje treće zone i u Kotoru. Poštujući epidemiološku situaciju i mjere koje su na snazi, u IQOS zonama se poštuju svi definisani profesionalni i zdravstveni standardi.

 

IQOS je uređaj namijenjen isključimo punoljetnim pušačima. Postojeći korisnici mogu ostvariti korisničku podršku u svim zonama dok su zainteresovanim potencijalnim korisnicima dostupni savjetnici za pružanje dodatnih informacija.