Loading...
Da li želite da saznate više o prednostima korišćenja IQOS-a? Ostavite nam broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati
*
*
*
close

Otkrijte Novi Moonlight Silver IQOS 3 DUO

Limitirana Kolekcija uređaja i raskošne dodatne opreme, zamišljeni da slave ljepotu kontrastnih boja u prirodi koja nas okružuje.

Od gledanja cvijetanja prirode i zagledanja u ljepotu noćnog neba - nova sezona inspiriše za nove avanture i nove poduhvate. A to znači da nema boljeg vrijemena nego sada da osvježite svoj IQOS 3 DUO. Naša nova IQOS 3 DUO Limitirana Kolekcija i raskošan asortiman dodatne opreme su tu da se osjećate posebno u novoj sezoni.

Uzbuđeni smo što predstavljamo Limitiranu Kolekciju Moonlight Silver IQOS 3 DUO, koja takođe dolazi sa potpuno novim bojama IQOS dodatne opreme. Ova kolekcija zamišljena je kako bi proslavila ljepotu kontrasta boja koje je priroda stvorila. Od dnevne ljepote do veličanstvene tišine noći, ova limitirana kolekcija je stvorena da to predstavi.

Zvijezda kolekcije je IQOS 3 DUO Moonlight Silver uređaj u toploj, metalnoj boji i svjetlucavim pigmentima. Limitirana Kolekcija Moonlight Silver IQOS 3 DUO uređaja dostupna je u kompletu sa punjačem i držačem.

Uređaj inspirisan misterijom noći, ne bi bio potpun bez jarkih i smjelih boja dodataka inspirisanih ljepotom dana. Izaberite između različitih poklopaca i maski za punjač koje su dostupne u šest raskošnih boja: Aqua BlueTidal BlueWild GreenCloud PinkSunrise Red, i Sunset Lavender. Ove smjele nijanse dodatne opreme inspirisane ljepotom prirode savršeno se uklapaju uz Moonlight Silver IQOS 3 DUO uređaj.

Beskrajne su mogućnosti da izrazite svoje raspoloženje ove sezone. Otkrijte ljepotu Moonlight Silver IQOS 3 DUO uređaja i dodatne opreme - dostupni rasponi boja udaljeni su samo jedan klik u online prodavnici ili u najbližoj IQOS prodavnici.