Loading...
Da li želite da saznate više o prednostima korišćenja IQOS-a? Ostavite nam broj telefona i mi ćemo vas kontaktirati
*
*
*
close

DOBRODOŠLI U IQOS VITRUAL STORE!

Dobrodošli u IQOS Virtual store, dobrodošli u novo, bolje, digitalno korisničko iskustvo!

Od sada, vaša IQOS zona udaljena je samo jedan klik od svih vas, a naši stručnjaci su vam bliži nego ikad. U donjem desnom uglu naše veb stranice možete pronaći dugme, kliknuti i započeti komunikaciju sa nama. Da bi celokupno iskustvo bilo sofisticirano kao i naš uređaj, odlučili smo da razgovaramo sa vama uživo, obratimo veliku pažnju i uspostavimo lični kontakt - jer to zaslužujete.

Kroz naš IQOS Virtual store imate priliku da razgovarate sa našim agentima i možete ih pitati sve što vas zanima. Naši stručnjaci će vam putem videa predstaviti IQOS modele, kako se koriste, kako se održavaju itd. Naši stručnjaci će vas uvjesti u IQOS svijet i upoznati vas sa prvim koracima IQOS uređaja. Da biste iskustvo učinili potpunim, možete dijeliti fajlove sa agentima, oni mogu dijeliti ekran i navigirati vas ili možete jednostavno razgovarati sa jednim od naših posvjećenih IQOS stručnjaka. 

IQOS Virtual store pruža isto iskustvo kao na bilo kojoj drugoj IQOS zoni, ali iz udobnosti vašeg doma. Možete se upoznati sa IQOS-om ili poručiti svoj uređaj „očima“ naših agenata. 

Svakog radnog dana i subotom od 10 do 22h na raspolaganju su vam naši agenti i naša IQOS Virtual Store, a ako su agenti trenutno zauzeti ili ih pokušavate dobiti van radnog vremena, dodali smo opciju da zakaže razgovor u vrijeme koje vam odgovara.

Uživajte u novom IQOS Virtuelnom IQOS iskustvu. 

 

OTKRIJTE